Uddannelserne henvender sig til…

  1. Dig, der som privatperson søger viden om ernæring, sundhed og vægttab.

  2. Dig, der som sundhedsprofessionel vil blive bedre til at omsætte din viden til praksis. 

Læs om de forskellige uddannelser herunder. 

 
 

VaneCoaching™ – for dig, der vil hjælpe andre

Sundhed handler om vaner – ikke viljestyrke. VaneCoach™-uddannelsen er et grundkursus i, hvordan du som fagperson hjælper andre til sundere vaner, gennem klientbaseret samtaleterapi. Uddannelsen henvender sig især til professionsbachelorer i ernæring & sundhed, kliniske diætister og kostvejledere, personlige trænere, fysioterapeuter og sundhedsprofessionelle (fx læger og sygeplejersker), der gerne vil arbejde med adfærdsændringer. 

 

OverspisningCoaching – lær at tackle kontroltab

Vil du gerne hjælpe mennesker med overspisningsproblemer? Dette modul er for dig, der gerne vil optimere din viden og kompetencer til at hjælpe mennesker med overspisningsproblemer. Et af vores mål med modulet er at opkvalificere personlige trænere og kostvejledere til bedre at kunne opspore og tage hånd om mennesker, der har tendenser til overspisning. Såfremt du allerede har gennemført VaneCoach-uddannelsen vil du, efter du har gennemført dette modul, kunne kalde dig OverspisningsCoach™

 

Evidensbaseret Ernæring – lær at skille skidt fra kanel.

Ernæringsdebatten kan være en jungle at finde rundt i. Dette lynkursus i ernæring – med særligt fokus på vægttab –giver dig overblik over, hvad der er sandt og hvad der er falsk, samt hvad der er væsentligt og hvad der ligegyldigt, når emnet er ernæring. Kurset henvender sig både til dig, der arbejder med ernæring og sundhed (måske er du personlig træner eller kostvejleder) og til dig, der har en personlig interesse.