Er Skype- eller telefonsamtaler det rigtige for dig?

Skype er et program til din computer, så du kan foretage videoopkald. Hent det,  her . 

Skype er et program til din computer, så du kan foretage videoopkald. Hent det, her

 

Der er især to situationer, hvor det er oplagt at overveje Skype- eller telefoncoaching:

  1. Du bor langt væk fra Aarhus.
    Om du bor i Nordjylland eller Norge, Sønderjylland eller Sydspanien, på Fyn, på Sjælland eller på Seychellerne er sådan set lige meget. Så længe du har WiFi er der mulighed for Skype-samtaler.

  2. Du kan ikke finde tid indenfor normale arbejdstider (8-16). 
    Flere af vores coaches tilbyder Skype- eller telefonsamtaler sent om eftermiddagen, om aftenen og nogle gange i weekender – så behøver du ikke at udskyde dine sunde ambitioner til "når tiden er til det". 


white-background-3076954_1280.jpg

Der er både fordele og ulemper ved Skype- og telefonsamtaler, i forhold til at sidde overfor hinanden:

Hverken Skype- eller telefonsamtaler kræver, at du skal ud ad døren.
Det betyder bl.a., at du sparer tid (og penge) på transport, at du ikke behøver at tænke på påklædning, make-up, etc., at du kan blive i hjemmets trygge omgivelser samt, at du ikke behøver at interagere med andre mennesker (hvilket nogle gange kan være svært at overskue).

Ved telefonsamtaler behøver du ikke at sidde ned mens samtalen står på.
Du kan i stedet koble en samtale sammen med en gåtur, hvilket for nogle gør oplevelsen bedre, fordi de får hjernen på mere konstruktive tanker og munden mere på gled.

Ved Skype-samtaler kan man tegne og fortælle.
Vores terapeuter bruger tit blok og blyant til at forklare og formidle centrale pointer. Sådanne tegninger kan ses i realtid hvis du vælger en Skype-session og kan sendes prompte derefter (eller undervejs) som billede. 

Ved telefonsamtaler er der ingen øjenkontakt – men det behøver ikke at være en dårlig ting.
Terapeuten vil i stedet være 100% opmærksom på din stemme, dit toneleje, dine formuleringer og dine pauser – og vil samtidig kunne notere alt hvad du siger. Du vil blive hørt og forstået og dét er grundlaget for en tæt og fortrolig kontakt. 

Det kan måske være vanskeligt at forestille sig. Men langt de fleste bliver positivt overraskede over, hvor effektiv samtaler er på Skype eller telefon. 


OBS!
Du kan evt. vælge en kombination, hvor en eller flere af samtalerne er ansigt til ansigt – andre via Skype eller telefonen. Det er op til dig.