antiKUREN_LOGO_POS.png


Er du klar til at vinke evigt farvel til slankekure?

 

Rigtigt mange er blevet bildt ind, at slankekure er den eneste vej til vægttab. Så de prøver, igen og igen, selvom resultatet er det samme: kortvarigt vægttab, følelsen af at “falde i”, overspisninger og tilbage til udgangspunktet. Nu med hovedet fyldt af endnu flere regler. Mere madstress og mere lyst til kage.

“Men hvis jeg ikke skal på slankekur (igen) hvad skal jeg så?”

antiKUREN er et gruppeforløb for dig, der gerne vil tabe dig – uden rigide regler, forbud, fiaskoer, selvhad og tilbagefald.

I fællesskab med andre bliver du klogere på dine egne spisevaner. Du vil lære, hvorfor du spiser, når du ikke er sulten og hvordan du bryder dine allermest indgroede spisevaner. 

 

Det får du med gruppeforløbet

 • 12 mødegange af 2 timers varighed. Hvert møde har forskellige temaer, med viden, der hjælper dig til at ændre dine spisevaner én ad gangen.

 • Konkrete øvelser, der gør det lettere for dig at omsætte viden til praksis.

 • Adgang til en lukket facebookgruppe.

 • Mulighed for tilkøb af individuelle coachingsessioner med Kris Lorenzen.

Fordele ved
gruppeforløb

 • Du bliver en del af en gruppe "ligesindede". Det giver dig mulighed for at dele erfaringer og viden – samt få støtte og opbakning undervejs.

 • Du arbejder med dagens tema i samarbejde med de andre deltagere – så du er ikke alene om processen.

 • Du kan se frem til det sociale sammenhold med hygge og latter (jo, det kan sagtens være sjovt at lære nyt).


Praktisk information

 
 • Næste holdstart: Tirsdag d. 3. september 2019

 • Tidspunkt: kl. 19:00-21:00

 • Mødegange: d. 3/9, 10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10, 22/10, 29/10, 5/11, 12/11, 19/11 og 26/11 (uge 42 er undtaget)

 • Pris: 4.499 kr.

 • Sted: Livsstilshuset v/Morten Elsøe, Park Allé 5, st. th., 8000 Århus C.

 • Parkering: Der er parkeringsmuligheder tæt på, f.eks. under Bruuns Galleri eller Sallings Parkeringshus.

 
 

Hvem henvender forløbet sig til?

Er du i tvivl om, hvorvidt et gruppeforløb er noget for dig? Så kontakt gerne Kris på kontakt@krislorenzen.dk for at få afklaret eventuelle spørgsmål.
 

Forløbet er for dig, der:

 
 • Gerne vil tabe dig, men er træt af slankekure.

 • Ønsker at slippe regler og restriktioner for din mad.

 • Får dårlig samvittighed, hvis du har spist noget usundt eller forbudt.

 • Spiser når du er rastløs, træt eller ked af det – eller har brug for selvforkælelse.

 • Vil lære primært at spise når du er sulten og stoppe når du er mæt.

 • Ønsker at opnå et varigt vægttab uden forbud, restriktioner og afsavn.

 • Ønsker at få et afslappet forhold til mad.

 

 

Moduloversigt


Tema 1: En god start

For at få en god start på gruppeforløbet skal vi lære hinanden at kende. Vi skal have et fælles udgangspunkt, så I alle har mulighed for at udvikle jer under forløbet. Vi skal have skabt en positiv kultur, hvor der er plads til alle og deres forskellige baggrunde med vægttab.


Modul 2: Sandhed om vægttab

Vægttab bliver ofte omtalt som en proces, hvor det handler om at tage sig sammen. Vi kommer til at se på hvad vægttab er, og hvorfor det kan være rigtig svært at omsætte gode intentioner til handling. Vi sætter slankekursmentaliteten under lup og finder ud af, hvad der skal til for at opnå et varigt vægttab.

 

Modul 3: Slip sort/hvid - tænkning

Opdeling af fødevarer i sund/usund, fedende/slankende, tilladt/forbudt er ofte med til at fastholde strikse regler i forhold til maden. Vi vil se på de forskellige opdelinger af fødevarer, og hvordan de påvirker vores spiseadfærd. Du vil lære hvordan du kan slippe dine madregler, og få et mere afslappet forhold til mad.

 

Modul 4: Lær din sult og mæthed at kende

Kroppens signalerer, hvornår den har brug for mad gennem sult og mæthed. Du kan derfor tabe dig ved at lære signalerne at kende og dermed undgå at spise mere, end du egentlig har brug for. 


Modul 5: Vanebrydning

Langt de fleste af vores handlinger er baseret på vaner. Derfor giver kendskab til dine egne vaner dig en bedre mulighed for at ændre på uhensigtsmæssige spisevaner. Du vil lære, hvordan en vane er opbygget, og hvordan den ændres. 


Modul 6: Bryd de sociale regler og find din strategi

Lær hvordan du kan navigere i sociale regler og finde strategier, som kan hjælpe dig til at undgå at spise mere, end du har brug for. Strategier er små planer, som kan hjælpe dig til at navigere i en hverdag fuld af fristelser. Sociale regler er ikke nødvendigvis sande, og du vil få indsigt i hvordan du kan ændre dem, uden at det påvirker dit forhold til andre mennesker. 


Modul 7: Mytepunktering v/Morten Elsøe

Hvor meget af det, du tror på om mad og træning, er mon en myte? Du får en aften med Morten Elsøe, hvor han giver ren besked om alle de gængse sundhedsmyter. Det er en jungle, der kan være svær at navigere i, men det bliver nemmere, når du ved hvor meget af det du faktisk hører, der slet ikke er sandt.


Modul 8: Følelsesmæssig spisning

Mange mange mennesker oplever at spise på følelser. Det kan være fordi de er trætte, kede af det eller føler de har fortjent noget lækkert efter en lang dag. Ved at få en forståelse for dine følelser og ved at finde nye strategier, vil du opleve at følelser kan håndteres på andre måder end med mad.


Modul 9: Intuitiv spisning

At være intuitiv spiser indbefatter, at du spiser når du er sulten, og stopper med at spise når du er mæt. Det vil give dig et mere naturligt forhold til mad, da maden ikke længere er forbundet med andet end at give din krop næring. Ved at være mere opmærksom og få mere nydelse ud af din mad vil du opleve, at mindre mængder kan give dig samme nydelse.


Modul 10: Find din prioritering

Der er mange situationer, hvor du kan komme til at spise mere, end du har brug for. Du kan hjælpe dig selv ved at finde ud af, hvad du bedst kan lide, og hvad du har mest lyst til i den pågældende situation.


Modul 11: Forbered dig på tilbagefald

Tilbagefald er meget normalt, og det sker for langt de fleste. Du vil derfor blive klædt på til at kunne tackle de tilbagefald, du vil opleve. Ved at være forberedt på, hvordan du vil tackle tilbagefald kan du meget hurtigere komme tilbage på sporet.


Modul 12: En god afslutning

Forløbet afsluttes med en opsummering af de forskellige emner og værktøjer, vi har været igennem de seneste par uger, så du har dem friskt i erindringerne. Du vil få muligheden for at stille de sidste spørgsmål og lægge en plan for, hvordan du vil arbejde videre mod dit mål.

 

Om underviseren

DSCF0725.jpg

Kris Lorenzen

 PB i Ernæring og Sundhed
Vane- og OverspisningsCoach
Fast terapeut i Livsstilshuset v/Morten Elsøe
Coachtræneransvarlig på VaneCoach-uddannelsen

Handelsebetingelse og persondatapolitik

Når du kontakter os og køber via vores hjemmeside accepterer du automatisk vores handelsbetingelser (her) og persondatapolitik (her).