Familieforløb

 

Har I eller jeres barn brug for den rette hjælp og støtte?

Børn, der kæmper med vægten, føler sig ofte forkerte. Velmente forsøg på at hjælpe kan nogle gange forstærke den følelse og måske endda føre til vægtstigning. Vi hjælper jer til, i fællesskab, at tackle vægtproblemet. 

Hos os møder I omsorg og respekt for jeres families udfordringer - og får redskaber, der virker for jer, med udgangspunkt i jeres familie. Vi dikterer hverken, hvad I skal spise eller hvornår.  

Familieforløbet kan være for jer, der har et barn, som kæmper med vægten. Det kan også være for jer som familie, der i fællesskab gerne vil ændre jeres livsstil.

 

Er et familieforløb for jer?

Familieforløbet henvender sig til forældre med børn, der kæmper med vægten. Og til jer som familie, der gerne vil have en sundere livsstil. 

Børn, der kæmper med overvægt, vil ofte føle skam, føle sig anderledes eller føle sig forkert. Jo mindre, vi alle italesætter vægten og spisevanerne over for barnet, jo mindre er sandsynligheden for, at vi forstærker de følelser. Vi minimerer samtidig risikoen for, at barnet får en modreaktion - fx begynder at smugspise eller spise mere. Det har vi i familieforløbet stort fokus på, da vi ønsker at hjælpe jeres barn til et liv med sunde spisevaner.

I et familieforløb ser vi på familiens livsstil med specielt fokus på kost- og motionsvaner. Vi hjælper jer (og eventuelt jeres barn) til at finde ud af, hvad I skal ændre, for at opnå det I ønsker. Vi hjælper jer til at skifte gamle vaner ud med nye.

Har I ønske om det, kan familieforløbet desuden involvere hjælp til jer som forældre, hvis en af jer, eller jer begge, også har ønske om at tabe jer. I bestemmer selv, hvad I vil bruge samtalerne på.

Samtalerne kan foregå på forskellige måder:

  • Du/I kan komme alene som forælder/forældre

  • Du/I kan tage dit/jeres barn med, hvis du/I føler, det giver mening

  • Du/I kan veksle mellem at komme alene og sammen med dit/jeres barn

Hvad der er bedst for jer, kan I aftale med terapeuten ved første kontakt. 

Hvor mødes vi?

Vi ved, at det kan være en udfordring at få familiesamtalerne passet ind i hverdagen for en børnefamilie. Derfor har vi flere fleksible muligheder for at mødes:

  • I Livsstilshuset på Park Allé 5 i Aarhus

  • I Viby tæt ved bus og med parkering ved døren (obs: kun muligt i tidsrummet 8-15). Tilbydes kun af Heidi

  • Hos jer (tillægspris på 100 kr. pr. gang vi mødes. Hvis I bor uden for Aarhus Kommune, tillægges SKAT’s takst for kørselsgodtgørelse på 3,56 kr. pr. kørt kilometer). Tilbydes kun af Heidi

  • Via Skype

Et forløb igangsættes ved at købe et klippekort til 5, 10 eller 15 sessioner (se priser nedenfor). Der er også mulighed for at starte med kun én session. Under alle omstændigheder starter kommunikationen med en uforpligtende henvendelse her på siden og en kort, indledende samtale. 


Hvem møder du?

Rikke Tanderup Jensen og Heidi Isager tilbyder familieforløb i Livsstilshuset. Rikke har en professionsbachelor i ernæring og sundhed og er uddannet VaneCoach samt OverspisningsCoach. Hun er desuden frivillig i Landsforeningen mod Spiseforstyrrelse og Selvskade. Heidi er uddannet kostvejleder, VaneCoach samt OverspisningsCoach. Hun er desuden mor til to drenge på 8 og 11 år.

Rikke Tanderup Jensen

Rikke Tanderup Jensen

Heidi Isager

Heidi Isager


Vil du vide mere om vores tilgang?
Så gør som 61.000 andre og giv disse to afsnit af vores podcast et lyt.

I denne episode kommer vi med konkrete redskaber, du kan bruge til at give dine børn gode madvaner – og et sundt forhold til mad.

I denne episode kommer vi med konkrete redskaber, du kan bruge til at give dine børn gode madvaner – og et sundt forhold til mad.

I denne episode kaster vi et kritisk blik på den udbredte Holbæk-model og spørger: "Er den i virkeligheden Kejserens nye klæder?"

I denne episode kaster vi et kritisk blik på den udbredte Holbæk-model og spørger: "Er den i virkeligheden Kejserens nye klæder?"


Priser

En enkelt session (50 minutter) koster 899 kr.* 
Spar penge ved at købe et klippekort:

5 SESSIONER

4.199,-

(Spar 296,-)

10 SESSIONER

8.199,-

(spar 791,-)

15 SESSIONER

11.999,-

(Spar 1.486,-)


Handelsbetingelser og persondatapolitik

Når du kontakter os og køber via vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores handelsbetingelser (her) og persondatapolitik (her).