Overspisning er kontroltab.
Lær at forebygge det.


Overspisningsmodulet er for dig, der gerne vil hjælpe mennesker med overspisningsproblemer. 

Op mod 30 procent af de, der søger behandling for deres overvægt, lider af overspisning. Dette modul opkvalificerer dig, der arbejder med livsstilsproblemer, til bedre at kunne opspore og tage hånd om udfordringer med overspisning.
 


Hvad får du på modulet?

Praktiske work sheets

Teori er vigtigt. Uden grundlæggende forståelse for problemet, kan du ikke forvente at kunne hjælpe med at løse det. Men teori skal omsættes til praksis for at virke. Det har vi valgt at gøre så nemt som muligt. På OverspisningsModulet får du helt konkrete work sheets som dine klienter kan bruge mellem jeres samtalesessioner. 

 

Komplet guide til forløb

At behandle overspisning sker ikke fra dag til dag. Det er en proces, der kan tage lang tid. På overspisningsmodulet får du en detaljeret gennemgang af, hvordan et overspisningsforløb (med en coachende tilgang) sættes sammen fra start til slut, og du får træning i at vinkle VaneCoach-modellen i forhold til typiske overspisningsmønstre.

OverspisningsCoach™-titlen

Såfremt du allerede har gennemført VaneCoach-uddannelsen vil du, efter dette modul, kunne kalde dig OverspisningsCoach™. Har du endnu ikke gennemført VaneCoach-uddannelsen, kan du stadig drage nytte af modulet. Vælger du efterfølgende at tage VaneCoach-uddannelsen opnår du stadig titlen som OverspisningsCoach™.


Dine undervisere

Anne Gaardmand.png

Anne Gaardmand

Medstifter af VaneCoach-uddannelsen og "hjernen bag" Overspisningsmodulet. Udvikler af praksisguide i evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi mod overspisning.

 

Lotte Quist.jpg

Lotte Quist

Psykolog ved Institut for Relationspsykologi samt psykolog og Mentor i mad & psyke™ hos "SlankeDuo – lettere sammen". Lotte har både faglig og personlig erfaring i at overkomme overspisning. 

Morten_58.jpg

Morten Elsøe

Medstifter af VaneCoach-uddannelsen.


Praktisk - UDSOLGT

Du kan tilmelde dig ventelisten nedenfor.

Tid

Tirsdag d. 4. dec. 2018
Onsdag d. 5. dec. 2018
Torsdag d. 6. dec. 2018

Alle dage 9-16

Sted

Business United
Mosevej 20B
8240 Risskov

Pris

Normalpris: 5.699 kr.
Early bird-pris: 4.995 kr.*

*Gælder indtil 1. november, 2018. 

OBS! Max 30 pladser per hold!


 

Tilmeld dig venstelisten, her:

Har du faglige spørgsmål? Så skriv til Anne Gaardmand (anne@vanecoach.dk). Ved praktiske/økonomiske spørgsmål: skriv til info@vanecoach.dk.

Tilmelder du dig privat eller via et firma? *
OBS! Lige nu er der early bird-pris på forårets hold! Normalpris: 5.699 kr.
Accepterer du handelsbetingelserne og persondatapolitik? *
Se nedenfor.

Betaling

Du kan vælge at betale det hele på én gang eller at dele betalingen i rater. I begge tilfælde foregår betalingen via tilsendt(e) faktura(er). 

Handelsbetingelser og persondatapolitik

For at kunne tilmelde dig uddannelsen, skal du have læst og accepteret vores handelsbetingelser. Dem finder du, her

Du skal også acceptere vores persondatapoltik. Se her.