Onlineforløb.png
 
 

"SLIP MADENS MAGT" er forløbet til dig, der kæmper en daglig kamp mod maden. Vi tager dig igennem 8 moduler, der alle har til formål at hjælpe dig til at slippe restriktioner, forbudt og dårlig samvittighed, så du kan få et naturligt og afslappet forhold til mad - helt uden overspisning!

 

 

Vil du sikre dig en plads på forløbet, når det starter til september, og samtidig få muligheden for at få forløbet til særlig early-bird pris?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag! 

Skærmbillede 2017-04-23 kl. 11.35.35.png
 

 

Hvordan foregår det?

Når du tilmelder dig, får du adgang til en online platform, hvor selve forløbet finder sted. Du har allerede her adgang til modul 1, og så frigives de resterende moduler, i takt med, at modulet forinden gennemføres.

Hvert modul indeholder en videogennemgang af temaet samt opgaver og/eller refleksionsspørgsmål, der gør det muligt for dig at arbejde praktisk med stoffet. Du kan også vælge at hente videoerne ned som podcast-lydfiler, så du kan lytte og lære, hvor end du er (f.eks. mens du går en tur i naturen, træner, vasker op eller slapper af på sofaen).

   

  Det får du med onlineforløbet

  • 8 moduler af ca. 60 minutters varighed med tilhørende opgaver og refleksionsspørgsmål.
  • Adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og dele erfaringer med de andre deltagere.
  • Et Facebook Live Q&A-opkald med Anne Skjærbæk og Morten Elsøe, hvor du kan få svar på alle de spørgsmål, du end måtte have.
  • Mulighed for tilkøb af personlige coachingsamtaler med Anne Skjærbæk til en reduceret pris (spar 10 %).
  • Fri adgang til materialet for altid.

   

   Fordele ved
   at det er online

   • Du kan lytte til modulerne og arbejde med øvelserne, lige præcis når det passer dig.
   • Du kan gennemføre forløbet i dit eget tempo.
   • Du kan følge forløbet fra din egen stue og behøver derfor hverken bekymre dig om trafik, parkering eller børnepasning.
   • Du får et forløb af høj kvalitet, der er langt billigere end et individuelt coachingforløb.
   • Du kan komme i gang med det samme, du har tilmeldt dig.
   • Du har mulighed for at være fuldstændig anonym.
   • Du har evigt adgang til materialerne, så du kan gå tilbage og lytte til modulerne, når du har lyst til det.

   Hvem henvender forløbet sig til?

   Vær sikker på, at du kan genkende dig selv i nedenstående, før du køber forløbet.
   Hvis du er i tvivl om, hvorvidt onlineforløbet er et godt match til dig,
   så skriv en mail til Anne på info@anneskjaerbaek.dk
    

   Forløbet er IKKE for dig, der:

   • Leder efter en ny slankekur eller et hurtigt quick-fix. Formålet med dette forløb er ikke, at du skal tabe dig, men derimod at du skal lære at give slip på slankekursmentaliteten og lære at lytte til din krop, så du kan få et afslappet forhold til mad.  
   • Lider af en svær behandlingskrævende spiseforstyrrelse (anoreksi, bulimi, BED). Selvom mange af øvelserne er hentet fra behandling af spiseforstyrrelser, så er de tilpasset de særlige problematikker ved restriktive spisere og kan derfor ikke gøre det ud for tilstrækkelig behandling.
   • Lider af depression eller er sygemeldt med akut stress. Behandling bør i så fald være førsteprioritet.

   Forløbet er for dig, der:

   • Tænker på mad konstant.
   • Har en masse regler for hvad du må/ikke må spise.
   • Ofte føler, at du mister kontrollen over din spisning.
   • Har været på alverdens slankekure men altid ender med at tage det hele på igen.
   • Har svært ved at stoppe, når først du er "faldet i".
   • Spiser store mængder mad, selvom du ikke er sulten
   • Ønsker at forstå, hvorfor du spiser som du gør, og hvad du kan gøre for at ændre dit forhold til mad én gang for alle.
   • Ønsker at slippe restriktioner, overspisning og dårlig samvittighed, så du i stedet kan få et naturligt og afslappet forhold til mad.

    

   Moduloversigt


   Modul 1: Kom godt fra start

   For at du kan komme godt fra start, skal vi sikre, at der ikke er noget, der spænder ben for forløbet. På dette modul hjælper vi dig derfor med at rydde ud i alle de kilder til sundhedsinformation, der står i vejen for et sundt og naturligt forhold til mad. Dernæst hjælper vi dig med at sætte et mål for onlineforløbet, så du ved præcis, hvad du arbejder hen imod, og hvad der motiverer dig for det.


   Modul 2: Forstå dit forhold til mad

   For at du kan arbejde med dit forhold til mad, er du nødt til først at få en forståelse for, hvad der reelt set er på spil. På dette modul vil du derfor blive klogere på, hvordan dit forhold til mad har udviklet sig igennem dit liv, samt hvilke problemer der er i dit nuværende spisemønster.  


   Modul 3: Få styr på dine spisevaner

   På dette modul skal du se nærmere på dine nuværende spisevaner og undersøge, hvad du kan gøre for at forebygge de overspisninger, der er forårsaget af opsparet sult og/eller uhensigtsmæssige omstændigheder omkring måltidet.  
    

   Modul 4: Giv slip på regler og restriktioner

   På dette og næste modul vil du lære at håndtere de overspisninger, der skyldes brud på rigide spiseregler. Det første modul handler om de overspisninger, der ofte ligger bag de rigide spiseregler - og hvad du selv kan gøre for at udfordre disse overbevisninger, så de ikke længere skal styre din måde at håndtere mad på. 
    

   Modul 5: Slut fred med din mad

   På dette modul vil du ligesom det forrige modul lære at håndtere de overspisninger, der skyldes brud på rigide spiseregler. Sidste modul havde fokus på de overbevisninger, der får os til at overspise, mens dette modul handler om de specifikke fødevarer, som du har en tendens til at overspise i. 


   Modul 6: Find alternativer til overspisning

   På dette modul kommer du til at lære, hvordan du håndterer de overspisninger, der er forårsaget af enten følelsesmæssige tilstande eller kropslige reaktioner - med andre ord alle de situationer, hvor man spiser på baggrund af andet end sult. 


   Modul 7: Lær at spise intuitivt

   På dette modul kommer du til at lære, hvordan du håndterer overspisning, der skyldes, at du ikke er god nok til at lytte efter din krops behov. Du vil komme til at lære, hvordan du ved blot at lytte til din sult- og mæthedssignaler kan opnå et naturligt vægttab - helt uden restriktioner og forbud! 


   Modul 8: Hold fast i de nye vaner

   På dette modul vil vi samle op de alle de foregående moduler og hjælpe dig med at finde en strategi, der skal gøre det muligt at holde fast i dine nye, sunde vaner. 

    


   Om os

   Skærmbillede 2017-06-09 kl. 09.21.38.png

   Morten Elsøe

   Cand.scient. i molekylær ernæring og fødevareteknologi, sundhedsdebatør, direkttør i VaneCoach IVS.

   anne_45.jpg

   Anne Skjærbæk

    Bachelor i psykologi,
   Vane- og OverspisningsCoach,  
   Stud. PB i Ernæring og Sundhed.