Livsstilshuset v/Morten Elsøe ligger i hjertet af Aarhus.

Hos os får du hjælp til vægttab, sundere vaner og et sundt forhold til mad og krop, gennem individuelle samtaler og gruppeforløb.

 

Skærmbillede 2017-07-02 kl. 16.52.52.png

Individuelle forløb

Oplev trygheden ved en coach, der er der kun for dig.

Skærmbillede 2017-07-02 kl. 16.52.26.png

Gruppeforløb

Find støtte i fællesskabet og mærk, at du ikke er alene. 


Vores principper:


Du mangler ikke rygrad.
Du mangler redskaber. 

Alt for mange tror, at et sundt liv handler handler om at have "viljestyrke". Om "rygrad" til at træffe bedre valg og modstå fristelser. Så de slår sig selv oveni hovedet, og føler skam, når det ikke lykkes. 

Men du behøver ikke at skamme dig. Når du forstår, hvorfor du handler som du gør, kan du slippe skammen –og handle anderledes. 


Ikke flere kostplaner.
Vi arbejder med kostvaner. 

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater. Ofte lærer man blot at hade alt "det sunde" og crave alt det søde. Det er på tide at prøve noget nyt.

Kostvaner er komplekse. De styrer det meste af vores spiseadfærd, og hvis dén skal ændres – nu og på sigt – er det vanerne der skal tackles. 


Ikke mere forvirring.
Her får du fakta. 

Sundhedsbranchen er fyldt med bullshit. Madmyter og pseudovidenskab skaber sundhedsforvirring, handlingslammelse, udeblevne resultater og ikke mindst: usunde, anstrengte forhold til mad. 

Modgiften er fakta. Og dén har vi styr på, så vi kan hjælpe dig fri af forvirringen. 


Madvarer feder ikke.
Madvaner gør.

Idéen om, at der findes særligt fedende fødevarer, er lige så udbredt, som den er forkert. Især kulhydrater er blevet uskyldigt dømt af "alternative eksperter". 

Sandheden er, at vægttab handler om kalorier – ikke kulhydrater – og kalorieindtag handler om madvaner. Dem er vi eksperter i at bryde. 


Vi dømmer ikke.
Vi hjælper. 

Krop og kost er forbundet med både skyld og skam. Mange er flove over deres vægt, deres spisevaner eller deres konstante tanker om maden. 

Hos os er alle mennesker – og alle tanker – velkomne. Vi møder dig og alt hvad du kommer med, med accept og forståelse. Dét hjælper. Tabuer gør ikke.