Du mangler ikke rygrad. Du mangler redskaber. 

I Livsstilshuset v/Morten Elsøe – lige overfor Aarhus Rådhus – sidder flere kompetente VaneCoaches klar til at hjælpe dig. OBS! Vi tilbyder også Skype- og telefoncoaching.


Med udgangspunkt i filosofien fra bestsellerbogen "Slut med forbudt" – og redskaberne fra VaneCoach-uddannelsen – hjælper de dig til at tackle dine spisevaner og slippe fri af yoyo-vægt, madstress og konstant dårlig samvittighed. 


Livsstilshusets coaches

Kris_27.jpg

Kris Lorenzen

PB i Ernæring og Sundhed, VaneCoach og OverspisningsCoach.

Har du mange regler for hvad du må og ikke må spise? Har du forsøgt dig med utallige slankekure? Føler du dig som en fiasko og ikke god nok, når du "falder i"? Et coachingforløb hos Kris er for dig, der ønsker at slippe sort/hvid tankegangen og regler for mad, så du kan få et afslappet forhold til mad og derved opnå et varigt vægttab. 

Læs mere om Kris på hendes personlige hjemmeside eller på hendes facebookside

 

 

Screenshot 2018-02-18 20.18.51.png

Mette Iversen

PB i Global Nutrition and Health, personlig træner, VaneCoach og OverspisningsCoach.

Er du efterhånden godt træt af lynkure og midlertidige løsninger? Tænker du ofte: "Jeg skal bare tage mig sammen" eller "I dag begynder jeg at spise sundere!”, men så går det galt hen på eftermiddagen? Et coaching-forløb hos Mette er for dig, der ønsker at opnå et varigt vægttab uden løftede pegefingre og strenge forbud. 

Læs mere om Mette på hendes personlige hjemmeside eller på hendes facebookside
 

 

Bodil2.png

Bodil Aastrup

Psykolog, sygeplejerske, Life Coach, VaneCoach og Overspisningscoach. 

Har du i mange år kæmpet med yoyo-vægt? 
Har du haft perioder med depression, stress, angst eller sygdom, og har du spist, når du har været presset eller stresset? 
Et coachingforløb hos Bodil er for dig, der ønsker at få genetableret et kærligt forhold til dig selv og dit forhold til mad, så du kan opnå et varigt vægttab.

Læs mere om Bodil på hendes personlige hjemmeside (der dog trænger til en opdatering).

 

Billede til hjemmeside.jpg

Rikke Tanderup Jensen

PB i Ernæring og Sundhed, VaneCoach.

Ønsker du et varigt vægttab uden kalorietælling, forbud og dårlig samvittighed? Så er et coachingforløb hos Rikke noget for dig. Her møder du ingen lynkure eller quick-fixes – i stedet finder I sammen de redskaber, der kan hjælpe dig.
Da Rikke har arbejdet en del med familier, tilbyder hun også familievejledning. Her kan I som familie støtte og hjælpe hinanden og jeres børn med at få et godt forhold til mad og motion.

Læs mere på hendes facebookside.

 

AnneG.jpg

Anne Gaardmand

PB i ernæring og sundhed og certificeret coach fra Manning Inspire. Direktør i VaneCoach IVS sammen med Morten Elsøe, skaber af OverspisningsModulet og medvært på podcasten Detox din hjerne. 

Annes store forståelse for de psykologiske mekanismer bag overspisning og inaktivitet, danner grundlaget for hele tilgangen i Livsstilshuset v/Morten Elsøe. I dag bruger hun primært sin tid på at lære andre de teknikker hun selv har udviklet, men har for nyligt åbnet op for ganske få ekstra klienter. 

OBS! Anne sælger kun enkeltsessioner og til 1.499 kr. per session.


Morten_35.jpg

Morten Elsøe

BSc i molekylær medicin, cand.scient. i molekylær ernæring og fødevareteknologi, ekstern lektor på Aarhus Universitet, livsstilscoach, direktør i VaneCoach IVS sammen med Anne Gaardmand og leder af Livsstilshuset v/Morten Elsøe.

Morten Elsøe tager pt ikke nye klienter ind – heller ikke på venteliste. 

Han henviser i stedet til Kris, Mette, Bodil og Rikke, der alle er uddannede VaneCoaches. 


Priser

En enkelt session (50 minutter) koster 899 kr.* 
Spar penge ved at købe et klippekort:
 

3 SESSIONER

2.499,-

(Spar 198,-)

6 SESSIONER

4.899,-

(spar 495,-)

9 SESSIONER

7.199,-

(Spar 892,-)

*Gælder ikke for Anne Gaardmand og Morten Elsøe


Handelsbetingelser og persondatapolitik

Når du kontakter os og køber via vores hjemmeside accepterer du automatisk vores handelsbetingelser (her) og persondatapolitik (her).