DETOX din HJERNE

Får du kræft af aspartam? Skal E-numre undgås? Er kulhydrater fedende og er gluten gift for kroppen?

Meget at det vi tror omkring mad, er baseret på misinformation og pseudovidenskab, forklædt som fakta og pakket ind i anekdoter, før/efter-billeder og skræmmeretorik. Det kan gøre os bange for mad, som vi ikke behøver at frygte. Det kan få os til at fokusere på det forkerte, hvis vi gerne vil være sundere. Og det kan få os til at tage på, i stedet for at tabe os. 

Hør foredraget og få udrenset dit sind for usunde usandheder om sundhed. 

Varighed: 50 min. + 20 min. til spørgsmål


SLUT med FORBUDT

Dette foredrag giver tilskuerne følelsen af øjeblikkeligt vægttab, når byrden fra de mange urealistiske madkrav løftes fra deres skuldre.

Med udgangspunkt i bogen ”Slut med forbudt”, lærer tilskuerne, hvordan de er blevet systematisk misinformeret om maden og hvordan dette - ikke maden selv - er det centrale problem. 

Du er ikke hvad du spiser, og når dette er kommet helt ind under huden, vil du kunne se på mad som det det er: næring og nydelse. Intet mere, intet mindre.

Varighed: 50 min. + 20 min. til spørgsmål


ANTIKUREN

Slankekure virker ikke. Og det er der en række rigtigt gode grunde til. 

I dette foredrag hører du om de 10 primære årsager til, at slankekure ikke skaber varigt vægttab. Derigennem lærer du, hvad du i stedet skal gøre, hvis du ønsker at tabe dig.

Og bare rolig: det handler ikke om at du "bare" skal tage dig sammen. At du "bare" skal have mere viljestyrke.

For du mangler ikke rygrad. Du mangler redskaber.  

Varighed: 50 min. + 20 min. til spørgsmål


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Navn *
Navn
Fortæl evt. lidt om din virksomheds/forenings behov.

Det siger folk

Med stor empati og (k)ærlighed gennemgik Morten Elsøe 10 grunde til, at kure ikke er sagen i det lange løb. Alt for ofte ender de i nederlag, og selvværdet og selvtilliden får igen et hak. Forbud, lidelse, selvhad er ikke godt for nogen… Heller ikke for svært overvægtige kvinder, så vi kunne meget let følge Mortens holdninger og råd. Vi skal finde nogle ændringer af vaner, som kan formuleres som en positiv vaneændring for os. Vi skal erkende vores undskyldninger, dyrke processen og få ryddet op i hverdagen, så der skabes overskud og plads til disse vaneændringer – også små ændringer, som kan være grundlaget for en ny positiv vane. Vi skal vælge ændringer af kærlighed, og ikke lide under den fedmestigmatisering, som lige nu præger samfundet. Husk dine værdier! Snakken gik, og Morten Elsøe ramte os lige i hjertet, så vi gik fra denne dag med tillid til, at der er en udvej til vægttabet. Det er en stor fornøjelse at have en foredragsholder, der kan lide os og møde os, som vi nu engang er og som har forståelse for vores situation.
— Fnuggeline om anti-kuren
Tak for et virkelig godt foredrag! Du er bestemt en af de virkelig gode foredragsholdere som jeg er stødt på!
Fantastisk, inspirerende og lige-i-skabet foredrag om sundhed.
Tusind tak for et fantastisk foredrag! Meget inspirerende og en masse til eftertanke.