Foredrag med Morten Elsøe

DETOX din HJERNE

Madmyter, pseudovidenskab og regulær bullshit fylder alt for meget i sundhedsdebatten.
Misinformationen forvirrer og får for mange til at fokusere på det forkerte, i jagten på sundhed – eller får dem til at tage på, i jagten på vægttab.
Derfor er det tid til en cleanse – ikke af din krop, men af dine tanker. En detox, der udrenser dit sind for usunde usandheder om sundhed,  og erstatter dem med brugbare fakta.
Til foredraget får du blandt andet svar på, hvor farligt det kunstige sødemiddel aspartam i virkeligheden er, hvad forskningen egentlig siger om sukkerafhængighed og hvor vigtigt det er at undgå kulhydrater, hvis du gerne vil tabe dig.

Afholdes af: Morten Elsøe

Varighed: 50 min. + 20 min til spørgsmål


SLUT med FORBUDT

Dette foredrag giver tilskuerne følelsen af øjeblikkeligt vægttab, når byrden fra de mange urealistiske madkrav løftes fra deres skuldre.

Med udgangspunkt i bogen ”Slut med forbudt”, lærer tilskuerne, hvordan de er blevet systematisk misinformeret om maden og hvordan dette - ikke maden selv - er det centrale problem. 

Du er ikke hvad du spiser, og når dette er kommet helt ind under huden, vil du kunne se på mad som det det er: næring og nydelse. Intet mere, intet mindre.

Afholdes af: Morten Elsøe
Varighed: 50 min. + 20 min. til spørgsmål


NYT FOREDRAG 2019:

Det fedmefremmende samfund

Mere information kommer snart, men foredraget kan allerede bookes.


Foredrag med Kris Lorenzen

Kris Lorenzen arbejder og afholder foredrag i Livsstilshuset v/Morten Elsøe. Disse foredrag tilbydes nu også ud af huset.

DSCF0725.jpg

Bryd dine spisevaner

Din spiseadfærd hænger sammen med dine vaner og derfor kan du ofte komme til at spise mere end
du har brug for.

Til foredraget vil du få svar på hvorfor vægttab ikke handler om at tage sig sammen.

Du vil få konkrete redskaber der kan hjælpe dig til at spise det du har behov for og opnå en forståelse for, hvordan dine omgivelser får dig til at spise mere.

Derigennem får du en gang for alle mulighed for at bryde dine spisevaner.

Afholdes af: Kris Lorenzen
Varighed: 60 min + spørgsmål


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Navn *
Navn
Fortæl evt. lidt om din virksomheds/forenings behov.

Det siger folk

Med stor empati og (k)ærlighed gennemgik Morten Elsøe 10 grunde til, at kure ikke er sagen i det lange løb. Alt for ofte ender de i nederlag, og selvværdet og selvtilliden får igen et hak. Forbud, lidelse, selvhad er ikke godt for nogen… Heller ikke for svært overvægtige kvinder, så vi kunne meget let følge Mortens holdninger og råd. Vi skal finde nogle ændringer af vaner, som kan formuleres som en positiv vaneændring for os. Vi skal erkende vores undskyldninger, dyrke processen og få ryddet op i hverdagen, så der skabes overskud og plads til disse vaneændringer – også små ændringer, som kan være grundlaget for en ny positiv vane. Vi skal vælge ændringer af kærlighed, og ikke lide under den fedmestigmatisering, som lige nu præger samfundet. Husk dine værdier! Snakken gik, og Morten Elsøe ramte os lige i hjertet, så vi gik fra denne dag med tillid til, at der er en udvej til vægttabet. Det er en stor fornøjelse at have en foredragsholder, der kan lide os og møde os, som vi nu engang er og som har forståelse for vores situation.
— Fnuggeline om anti-kuren
Tak for et virkelig godt foredrag! Du er bestemt en af de virkelig gode foredragsholdere som jeg er stødt på!
Fantastisk, inspirerende og lige-i-skabet foredrag om sundhed.
Tusind tak for et fantastisk foredrag! Meget inspirerende og en masse til eftertanke.