Familieforløb

 

Vil du gerne give dit barn den rette hjælp og støtte?

Børn, der kæmper med vægten, føler sig ofte forkerte. Men nogle gange kan forsøg på at hjælpe forstærke den følelse. Vi hjælper jer til at tackle vægtproblemet – uden at forstærke følelsen af skam hos barnet. 

Hos os møder I ikke en autoritet, som taler ned til jer og dikterer hvad I skal spise og hvornår. I stedet møder I omsorg og respekt for jeres families udfordringer – og får redskaber, der virker for jer.  

 

Vil du vide mere om vores tilgang?
Så gør som 43.000 andre og giv disse to afsnit af vores podcast et lyt.

 

I denne episode kommer vi med konkrete redskaber du kan bruge, til at give dine børn gode madvaner – og et sundt forhold til mad.

I denne episode kommer vi med konkrete redskaber du kan bruge, til at give dine børn gode madvaner – og et sundt forhold til mad.

I denne episode kaster vi et kritisk blik på den udbredte Holbæk-model, og spørger: "Er den i virkeligheden Kejserens nye klæder?"

I denne episode kaster vi et kritisk blik på den udbredte Holbæk-model, og spørger: "Er den i virkeligheden Kejserens nye klæder?"


Er et familieforløb for jer?
Her kan du læse mere om vores tilgang.

Familieforløbet henvender sig primært til forældre til børn mellem 3 og 12 år, der kæmper med vægten. 

I forløbet er der fokus på jer som en familie – ikke kun dit barn. Ofte er især miljøet derhjemme i fokus og mange gange kan problemerne faktisk løses uden at barnet skal være involveret.

Jo mindre man italesætter vægten og spisevanerne overfor barnet, jo mindre er sandsynligheden for, at man forstærker skamfølelsen og at barnet får en modreaktion – fx begynder at smugspise. Dette har vi stort fokus på, da vi gerne vil hjælpe jeres barn til et liv med sunde spisevaner. 

I et familieforløb hjælper vi jer (og eventuelt jeres barn) med at forstå, hvorfor jeres barn spiser for meget – og hvordan vi på den nemmeste måde kan ændre på det.

Er der ønske om det, kan familieforløbet desuden involvere hjælp til jer som forældre også, hvis en af jer, eller jer begge, også har ønske om at tabe jer. I bestemmer selv hvad I vil bruge samtalerne på. 

Samtalerne kan foregå på forskellige måder:

  • Du/I kan komme alene som forælder/forældre

  • Du/I kan tage dit/jeres barn med, hvis du/I føler det giver mening

  • Du/I kan veksle mellem at komme alene og sammen med dit/jeres barn

Hvad der er bedst for jer, kan I aftale med terapeuten ved første kontakt. 

Et forløb igangsættes ved at købe et klippekort til 5, 10 eller 15 sessioner (se priser nedenfor). Der er også mulighed for at starte med kun én session. Under alle omstændigheder starter kommunikationen med en uforpligtende henvendelse her på siden og en kort, indledende samtale. 


Hvem står for det?

Vi valgte at starte familieforløb op, da Rikke Tanderup startede som terapeut i foråret 2018. Hun havde både erfaringen og interessen og indtil videre, er det derfor kun Rikke der har familieforløb. Læs om Rikke, herunder.

Rikke_Tanderup_1x1.jpg

Rikke Tanderup Jensen

PB i Ernæring og Sundhed og VaneCoach

Rikke har stor erfaring i at arbejde med at arbejde med grupper. Hun har det seneste år arbejdet primært med overvægtige børn og unge – samt deres familier – blandt andet ud fra Holbæk-metoden, men bruger i dag redskaberne fra VaneCoach-uddannelsen. 

Hun er desuden frivillig i Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade og forstår hvordan man hjælper folk til sundere spisevaner, uden at fodre en spiseforstyrrelse. 


Priser

En enkelt session (50 minutter) koster 899 kr.* 
Spar penge ved at købe et klippekort:

5 SESSIONER

4.199,-

(Spar 296,-)

10 SESSIONER

8.199,-

(spar 791,-)

15 SESSIONER

11.999,-

(Spar 1.486,-)


Handelsbetingelser og persondatapolitik

Når du kontakter os og køber via vores hjemmeside accepterer du automatisk vores handelsbetingelser (her) og persondatapolitik (her).